Tundra III - ID: A054538

TrangiaTundra III

Mer info

Mer om Tundra III fra Trangia

Trangia Tundra III er et tursett uten brenner som er tilpasset gasskjøkken. Kjeler og stekepanne er avfrest i bunnen for å ikke gli på gasskjøkkenet. Det gjør at Tundra passer perfekt til båten, campingvogna eller hytta.

Non-stick er et belegg som gir en perfekt overflate for steking og som krever mindre eller ikke noe matfett i det hele tatt. Det letter også oppvasken ettersom ingenting setter seg fast. Non-stick er noe mer ømtålig mot riper og slitasje. Derfor bør man bare bruke plast- og treredskap. Belegget har høy varmebestandighet og lav friksjon.


Tundra III inneholder:

2 kjeler, 1,75 og 1,5 liter i non-stick. 1 stekepanne 20 cm i non-stick. Lokk som passer til begge kjelene, mål 20x9,5 cm. Tang, futteral.Egenskaper for Tundra III:
Materiale: Aluminium
Vekt: 620 g
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!