Vindskydd Undre 25 UL - ID: 642504-UL

TrangiaVindskydd Undre 25 UL

Mer info

Mer om Vindskydd Undre 25 UL fra Trangia

Trangia vindskjerm til Trangia-kjøkken er en reservedel til kjøkkenet ditt fra 25-serien.
UL: Aluminium er et lettvektsmateriale med god varmeledningsevne. Aluminiumskjøkken sprer varmen raskt og jevnt, noe som betyr at maten ikke brenner seg fast i midten av stekepannen. En hard overflate gjør også at kjøkkenet motstår riper og slitasje på en utmerket måte. Ultralight aluminium er 50 % sterkere enn vanlig aluminium, noe som innebærer at tynnere materialer kan brukes, og dette gir et lettere kjøkken.
Egenskaper for Vindskydd Undre 25 UL:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Tilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!