Vindskydd Undre 27 HA - ID: 642704-HA

TrangiaVindskydd Undre 27 HA

Mer info

Mer om Vindskydd Undre 27 HA fra Trangia

Trangia vindskjerm til Trangia-kjøkken er en reservedel til kjøkkenet ditt fra 27-serien.
HA: Hardanodisering er en overflatebehandling som gjør stormkjøkken motstandskraftige mot riper og slitasje. Det motvirker også korrosjon. Overflatebehandlingen gjør også at kjøkkenet blir lettere å gjøre rent sammenliknet med et kjøkken som ikke er hardanodisert. Disse gode egenskapene gjør at materialet erstatter både titan og Duossal i kjøkken.
Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Johnsson og svigerfaren hans. John var en mann med stor lidenskap for teknikk og design, noe som vises i de første husholdningsbeholderne av aluminium som Trangia produserte. Da antallet feriedager økte for svenske arbeidere på 1930-tallet, økte etterspørselen av campingutstyr. Det var da Trangia bestemte seg for å spesialisere seg på utviklingen av matlagningsprodukter spesielt for camping. I dag produseres Trangiakjøkkenet fremdeles i Sverige, i samme by der virksomheten startet for 90 år siden.

Mer fra Trangia

Vis alle Tilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!