Tretorn

-
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Tretorn

(157 varer)

Gummistøvler du kan stole på

Blant Tretorns sortiment hos Outnorth finner du hovedsakelig gummistøvler for både voksne og barn. Ettersom Tretorn har produsert gummistøvler siden 1891, kan du stole på kvaliteten og designet på Skandinavias mest klassiske sko.

Støvler for hele familien

Her finner du gummistøvler for både barn og voksne. Gummistøvler er ekstra populære hos dine barn som fristes av hopping i søledammer og plasking i sørpete snø. Velg blant modeller med høyt og lavt skaft i ulike farger og design. Alt etter smak og behag. Vi sees i regnværet!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!