TretornEvald Winter Raincoat

  Evald Winter Raincoat - ID: A014402

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Evald Winter Raincoat fra Tretorn

  Evald Winter Raincoat fra Tretorn er en regnjakke for herrer .
  Tretorn fortsätter sin långa tradition med regnskydd och presenterar modern funktionalitet och elegans i kollektionen med regnkläder. Tretorn regnkläder passar för de flesta förhållanden, är designade med smarta tekniska material och detaljer som håller dig torr och komfortabel med bibehållen elegans.

  Egenskaper:
  • Material: 20% PU, 80% Polyester
  • Sömmar: Svetsade sömmar
  • Foder: 65% Bomull, 35% Polyester
  • Materialfunktion: 8,000mm vattenpelare
  • Detaljer: Lycra® muddar med tumhål för komfort och värme, 2-vägs dragkedja i metall för bästa rörlighet, helfodrad med tryck på insidan av plagget.
  Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

  Mer fra Tretorn

  Vis alle Regnjakker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!