Kids' Aktiv Fleece Highpants - ID: A066237

TretornKids' Aktiv Fleece Highpants

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Aktiv Fleece Highpants fra Tretorn

Kids Aktiv Fleece Highpants fra Tretorn er høye regnbuksene med seler laget for det aktive barnet. Innsiden er fôret med deilig og varmende fleece som hjelper til med å holde varmen. Buksene har en elastisk strikk i midjen for optimal passform. Strikk nederst på bena gjør buksene lette å ta av og på, og de justerbare og avtakbare båndene holder skoene på plass. Refleksene på bena gjør barnet ditt synlig selv når mørket faller på.
Egenskaper for Kids' Aktiv Fleece Highpants:
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Polyester
Justering nederst på beinet: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: Nei
Polstring: Lett polstret
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Bukseseler: Ja
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Regnbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!