Kids' Aktiv Fleece Jacket - ID: A066236

TretornKids' Aktiv Fleece Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Aktiv Fleece Jacket fra Tretorn

Kids Aktiv Fleece Jacket fra Tretorn er en sporty regnjakke for det aktive barnet. Denne jakken er fôret med deilig og varmende fleece – perfekt for kalde dager utendørs. Hetten er avtakbar, og den høye kragen gir beskyttelse mot regn og vind. Strikken i ermene og jakkeenden bidrar til økt fleksibilitet. De to lommene har helt vatterte glidelåser med reflekser rundt omkring for økt synlighet når mørket faller på. Selv baksiden av jakken er utstyrt med refleks.
Egenskaper for Kids' Aktiv Fleece Jacket:
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Polstring: Lett polstret
Hette: Avtakbar
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Regnjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!