Kids Expedition Overall - ID: A066227

TretornKids Expedition Overall

Mer info

Mer om Kids Expedition Overall fra Tretorn

Kids Expedition Overall fra Tretorn er en funksjonell dress for barn 1–8 år, og den garanterer at barnet ditt holder seg varmt og tørt – selv på våre lange, kalde vinterdager. Dressen har tapede sømmer og er produsert av slitesterk, resirkulert nylon – 100 % vanntett og uten PVC og fluorkarboner. Det myke fôret og den tykke, varmende vatteringen er av resirkulert polyester. Kne og bak har en ekstra forsterkning i oxfordmateriale som gjør den ekstra slitesterk, så barnet ditt skal kunne leke uhindret i all slags vær. Med snølås nederst på bena og fotbånd av silikon holdes snø og fuktighet ute. Den lange mansjetten på innsiden av ermene har tommelhull og er perfekt tilpasset for å ha på under votten. Hekten på innsiden av ermet er til å feste vottene i. Dressens avtakbare hette er kledd i en avtakbar fuskepels som gir ekstra varme og en deilig følelse. Reflekser på ben, bakside og hette gjør barnet synlig i mørket. Expedition Overall er med andre ord en perfekt dress for unge utforskere i all slags vær.
Egenskaper for Kids Expedition Overall:
Huvudmaterial: Nylon
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Polstring: Varmt polstret
Hette: Avtakbar
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Nei
Fyll: Syntetisk
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Parkdresser Barn

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!