SarekTouring - ID: 470179

TretornSarekTouring

Mer info

Mer om SarekTouring fra Tretorn

Tretorn Sarek Touring er den lavere modellen av Tretorns turgummistøvler i Sarek-familien.

Tretorn Sarek Touring har lavere skaft enn de andre søsknene i Sarek-familien, høyden er ca. 32 cm. 

 

Åpningen er justerbar for å kunne tette til øverst, og når åpningen er løsnet, er støvelen relativt lett å komme ned i. Likevel har man beholdt den fine passformen som er Sarek-familiens kjennetegn.

 

Overdelen er laget i ett stykke av Tretorns beste naturgummi Dunker Gummi TM. Fôret er i polyester/bomull for best mulig komfort.

 

Mellomsålen er av flerlagskonstruksjon med støtte for fotbuen, som er svært viktig ved turgåing. Yttersålen er gripesikker med grovt mønster. 

 

 

Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!