TretornSarekTouring

  SarekTouring - ID: 470179

  Mer info

  Mer om SarekTouring fra Tretorn

  Tretorn Sarek Touring er den lavere modellen av Tretorns turgummistøvler i Sarek-familien.

  Tretorn Sarek Touring har lavere skaft enn de andre søsknene i Sarek-familien, høyden er ca. 32 cm. 

   

  Åpningen er justerbar for å kunne tette til øverst, og når åpningen er løsnet, er støvelen relativt lett å komme ned i. Likevel har man beholdt den fine passformen som er Sarek-familiens kjennetegn.

   

  Overdelen er laget i ett stykke av Tretorns beste naturgummi Dunker Gummi TM. Fôret er i polyester/bomull for best mulig komfort.

   

  Mellomsålen er av flerlagskonstruksjon med støtte for fotbuen, som er svært viktig ved turgåing. Yttersålen er gripesikker med grovt mønster. 

   

   

  Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

  Mer fra Tretorn

  Vis alle Gummistøvler

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!