TretornScuba Child

  Scuba Child - ID: A014390

  Mer info

  Mer om Scuba Child fra Tretorn

  Tretorn Scuba Child er en tøff neoprenfôret barnestøvel. Lette og varme takket være det brettbare neoprenskaftet. Tretorns gummistøvler fungerer både i skogen og i byen. • Overdel: Naturgummi. Brettbart skaft laget av neopren
  • Høyde: 15 cm
  • Fôr: Neopren polyester
  • Innersåle : Tekstil / EVA
  • Mellomsåle : Gummi
  • Yttersåle: Molded grip sure rubber

  Stelleråd:
  Regelmessig rengjøring av støvlene med varmt såpevann. Unngå løsemidler og skrubbing med grove børster. Tørkes ved romstemperatur og unngå kontakt med varmeelementet. Hold støvlene stående på et kjølig, mørkt sted. For rengjøring av støvelens gummioverflate anbefaler vi silikonolje eller glyserin.
  Egenskaper for Scuba Child:
  Winter Foret: Nei
  Skafthøyde: 15 cm
  Kan utstyres med pigger: Nei
  Snøring: Nei
  Reflekser: Nei
  Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

  Mer fra Tretorn

  Vis alle Gummistøvler

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!