Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Scuba Child - ID: A014390

TretornScuba Child

Mer info

Mer om Scuba Child fra Tretorn

Tretorn Scuba Child er en tøff neoprenfôret barnestøvel. Lette og varme takket være det brettbare neoprenskaftet. Tretorns gummistøvler fungerer både i skogen og i byen. • Overdel: Naturgummi. Brettbart skaft laget av neopren
• Høyde: 15 cm
• Fôr: Neopren polyester
• Innersåle : Tekstil / EVA
• Mellomsåle : Gummi
• Yttersåle: Molded grip sure rubber

Stelleråd:
Regelmessig rengjøring av støvlene med varmt såpevann. Unngå løsemidler og skrubbing med grove børster. Tørkes ved romstemperatur og unngå kontakt med varmeelementet. Hold støvlene stående på et kjølig, mørkt sted. For rengjøring av støvelens gummioverflate anbefaler vi silikonolje eller glyserin.
Egenskaper for Scuba Child:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 15 cm
Snøring: Nei
Reflekser: Nei
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!