TretornSetter Outlast 38-47

  Setter Outlast 38-47 - ID: A005672

  Mer info

  Mer om Setter Outlast 38-47 fra Tretorn

  Setter Outlast fra Tretorn er basert på Setter, en klassisk gummistøvel som er designet for god isolasjon og passform. Har blitt utviklet og forbedret for å gi den beste isolasjonen under jakt.

  Jaktstøvler som er laget for å gi deg både varme og komfort under svært tøffe forhold.

   

  Material øvre del: Dunker gummi, myk naturgummi. Justerbart skaft for individuell tilpasning Skafthøyde: 43 cm Fôr: Outlast Avtagbar Comfort innersåle med Outlast Mellomsåle: Flerlags-konstruksjon med forsterket bue Yttersåle: Støtabsorberende med grove spor

  Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

  Mer fra Tretorn

  Vis alle Gummistøvler

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!