Tretorn Gummistøvler

(69 varer)

Johan Dunker startet Tretorn allerede i 1891 og siden den gang har de designet klær som er tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Foretaket ble stort med det samme, og i 1892 produserte de hele 39 000 par skoovertrekk, to år senere lå tallet på 20 600 par. De første produktene deres ble utviklet med funksjonelle behov i fokus. Det var høykvalitative gummiovertrekk, støvler og regnklær som først og fremst ble brukt av militære, fiskere og bønder.

Tretorn Skerry

På 1980-tallet sto Tretorn for en ny trend da de lanserte gummistøvelen Skerry. Den ble først og fremst utviklet for båtbruk, men ble istedenfor et moteikon i Europa. Tretorn Skerry er en lett gummistøvel som har en klassisk og elegant design. Gummimaterialet er helt vanntett. Tretorn Skerry har også et komfortabelt microfleece-fôr som er mykt mot huden og holder godt på varmen. Denne modellen er nesten like populær den dag i dag som den var da den ble lansert.

Tretorns øvrige modeller

Tretorn har fortsatt å utvikle gummistøvler for alle typer bruk. De har alt fra stilig designede gummistøvler tilpasset bybruk, til skikkelige varmfôrede gummistøvler for de tøffeste klimaer. Tretorn lager også svært populære gummistøvler for barn i mange forskjellige farger. De er enige med oss i at litt regn ikke bør å hindre barn i å leke ute.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!