Wings - ID: A014391

TretornWings

Størrelseguide Mer info

Mer om Wings fra Tretorn

Tretorn Wings gummistøvler har blitt designet for seiling, men passer like godt i byen. Støvlene har hælgrep slik at det er lett å ta av og på.
  • Overdel: Naturgummi. Lett å ta av og på med hælgrep
  • Høyde: 28 cm /11 in
  • Fôr: Grov mery-mesh
  • Innersåle : Tekstil / EVA
  • Mellomsåle : Gummi
  • Yttersåle: Støpt glisikker gummi

Stelleråd
Regelmessig rengjøring av støvlene med varmt såpevann. Unngå løsemidler og skrubbing med grove børster. La tørke ved romstemperatur og unngå kontakt med varmeelementet . Hold støvlene stående på et kjølig, mørkt sted. For rengjøring av støvelens gummioverflate anbefaler vi silikonolje eller glyserin.
Egenskaper for Wings:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 28 cm
Snøring: Nei
Reflekser: Nei
Tretorn ble grunnlagt i 1891 og designet klær i starten som var tilpasset Skandinavias tøffe værforhold. Det var klær som gummistøvler, støvler, og regnklær til militære, fiskere og bønder. Ikke før på 60-tallet utviklet Tretorn seg videre, og spesialiserte seg på produksjon av tennissko, tennisballer og klær. Tretorn var å se på tennisstjerner som Bjørn Borg og Navratilova da de turnerte i USA på store konkurranser. I dag hyller Tretorn disse to verdenene, noe som gjør varemerket unikt.

Mer fra Tretorn

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!