Turutstyr

(13239 varer)

Velkommen til Outnorths absolutt største kategori! Her finner du alt du trenger for en vellykket friluftsopplevelse. Hos oss finner du blant annet langrennsski, telt, ryggsekker, termoser, takstativ, kameraer og hodelykter, for å nevne noen av våre praktiske produkter.

Vårt mål er å gjøre livet lettere for deg som vil leve aktivt, uansett alder. Vi har derfor forsøkt å samle produkter som vi tror du kommer til å sette pris på, uansett hvilke aktiviteter du foretrekker. Hvis du er glad i å gå i fjellet for eksempel har vi sørget for at du enkelt kan bestille det du trenger fra ett og samme sted. Hos oss kan du for eksempel finne fine soveposer, praktiske stormkjøkken eller sammenleggbare vandringsstaver som kan komme til nytte i fjellet.

Utstyr for både store og små eventyr

Noen aktiviteter krever mer utstyr enn andre og hvor mye utstyr du faktisk trenger kan være en smakssak. Noen foretrekker å begrense seg og bare investere i det aller mest nødvendige, mens andre virkelig vil ha tilgang til alt man kan tenke seg for å gjøre ting så enkelt som mulig. Derfor har vi sørget for å ha akkurat det utstyret du leter etter, uansett omfanget av ditt nestkommende eventyr.

Kjøp ditt friluftsutstyr online

Det finnes mange fordeler ved å handle friluftsutstyr på nettet i stedet for i butikken. I vår webshop slipper du både trengsel og kø. Med bare noen få klikk er bestillingen gjort og du mottar dine produkter i løpet av få dager. Du kan også bestille samme hvor i verden du befinner deg, det eneste du trenger er tilgang til internett og en adresse vi kan sende til.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!