Turutstyr

(8242 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
Carbon Cross Country Ski Pole Black
 

elkommen til Outnorths absolutt største kategori! Her finner du alt du trenger for å ha en vellykket friluftsopplevelse. Hos oss finner du blant annet langrennsski, telt, ryggsekker, termoser, takstativ, kameraer og hodelykter for å nevne noen av våre praktiske produkter.

Vårt mål er å gjøre livet lettere for deg som vil leve aktivt, uansett alder. Vi har derfor forsøkt å samle produkter som vi tror du kommer til å sette pris på, uansett hvilke aktiviteter du foretrekker.  Hvis du for eksempel er glad i å gå i fjellet har vi sørget for at du enkelt kan bestille det du trenger fra ett og samme sted. Hos oss kan du for eksempel finne fine soveposer, praktiske stormkjøkken eller sammenleggbare vandringsstaver som kan komme til nytte i fjellet.

Utstyr for både små og store eventyr

Noen aktiviteter krever mer utstyr enn andre, og hvor mye utstyr du faktisk trenger kan være en smakssak. Noen foretrekker å begrense seg og bare investere i det aller mest nødvendige, mens andre virkelig vil ha tilgang på alt man kan tenke seg for å gjøre ting så enkelt som mulig. Derfor har vi sørget for å ha akkurat det utstyret du leter etter, uansett omfanget av ditt kommende eventyr.

Kjøp ditt friluftsutstyr online

Det finnes mange fordeler ved å handle friluftsutstyr på nettet istedenfor i butikken. I vår webshop slipper du både trengsel og kø, og med bare noen få klikk er bestillingen gjort, og du mottar dine produkter i løpet av få dager. I tillegg kan du bestille uansett hvor i verden du befinner deg, det eneste du trenger er tilgang på internett. 

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!