Turutstyr

(11195 varer)

Velkommen til turutstyr - Outnorth.no sin absolutt største kategori i vår store nettbutikk. Her kan du finne alt du trenger for en vellykket friluftsoppleveler. På denne siden kan du blant annet finne;

Og dette er bare noen av tingene du kan finne her under kategorien turutstyr. Vårt mål er nemlig å gjøre livet litt lettere for deg som ønsker å leve aktivt - uansett alder. Vi har derfor forsøkt å samle sammen en stor oversikt over produkter som vi tror du kommer til å sette pris på, uansett hvilke aktiviteter du foretrekker.

Hvis du for eksempel er glad i å gå på fjellet har vi sørget for at du enkelt kan bestille det du trenger fra ett og samme sted. Hos oss kan du for eksempel finne flotte soveposer, praktiske stormkjøkken og sammenleggbare vandringsstaver som kan komme til nytte i fjellet.

Turutstyr for både store og små eventyr

Det er ikke til å legge skjul på at noen aktiviteter krever mer utstyr enn andre, og hvor mye utstyr du faktisk trenger kan ofte også være smak og behag. Noen foretrekker å begrense seg litt mer, og bare investere i det aller mest nødvendige, mens andre virkelig ønsker å ha tilgang til alt man kan tenke seg for å gjøre ting så enkelt som mulig. Derfor har vi sørget for å ha akkurat det turutstyret du leter etter, uansett omfanget av ditt neste eventyr.

Skal du for eksempel overnatte ute i naturen noen netter? Da kan det være lurt å investere i et godt telt eller en hengekøye. Det er jo ikke sånn at når vi er ute på tur at man må sove ubehagelig på bakken. Når utstyret finnes til at man kan ligge behagelig hele natten lang, så er det for mange en god investering å bruke pengene på.

På denne siden kan du dessuten finne en rekke praktisk turutstyr for sikkerhet og beskyttelse. Det aller viktigste å tenke på når man skal ut på tur er nemlig å sørge for at man har med utstyret som gjør at du er forberedt på at ulykker skal skje. Skal du for eksempel på topptur på vinteren, er skredutstyr en nødvendighet for mange. På samme måte er det også viktig å ha på seg hjelm eller annet beskyttelsesutstyr dersom du for eksempel skal stå på alpint eller snowboard.

Kjøp ditt turutstyr på nett

Det finnes veldig mange fordeler ved å handle ditt nye turutstyr på en nettbutikk i stedet for i butikken. Her på Outnorth.no sin nettbutikk slipper du nemlig både trengsel med andre mennesker, og du slipper å stå i lange køer for å få kjøpt det du skal ha. Du får dessuten tilgang til et mye større utvalg av turutstyr på ett og samme sted, enn det du ville fått i butikken. Og hvem har egentlig lyst til å løpe rundt fra butikk til butikk for å finne det de skal ha?

Med bare noen få klikk er bestillingen din gjort, og du vil dermed motta dine produkter i løpet av bare noen få dager. Du kan også bestille samme hvor i verden du befinner deg - det eneste du trenger er tilgang til internett og en adresse vi kan sende ditt nye turutstyr til. Det blir vel ikke stort enklere enn det?

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!