Slakkline

(7 varer)

Å gå på line er ikke lenger bare for profesjonelle akrobater. En slakkline er en bredere line som du enkelt spenner opp mellom to trær. Deretter er det bare å sette i gang. Perfekt for å trene opp balansen med, som trening eller som rolig lek for voksne så vel som de litt yngre. Med en slakkline setter du selv grensene for hvor avansert det skal være – om du bare vil trene opp balansen litt over bakken, eller vil gjøre hopp og triks.

Hos Outnorth finner du slakkliner og tilhørende utstyr fra blant annet Gibbon Slacklines fra Tyskland og slakkline fra norske House of Hygge. De er enkle å montere og kan enkelt tas med på reisen eller utflukten. Den er dessuten en kul ting å samles rundt for både store som små eventyrere.

Trening med slakkline

Når du bruker en slakkline aktiveres en stor mengde muskler i kroppen for at du skal kunne holde balansen. Det gjør det til en allsidig form for trening. Når det kommer til å holde balansen er det vanskelig å tenke på mer enn neste steg, hvilket også gjør det til deilig avslapping for sinnet.

Ikke minst er det veldig gøy å bruke en slakkline, og det kan raskt utvikles til en kul lek med vennene: Konkurrer om hvem som kan gå lengst eller gjøre de beste triksene. For deg som lokkes av den mer avanserte delen av slakkline, finnes mye inspirasjon å hente, blant annet i appen Gibbons Slackline App.

Beskyttelse hindrer skade på treet

Hvis du bruker slakklinen din ofte og på samme sted, kan treet som du spenner den opp mellom skades. For å unngå dette finnes tilbehør, slik at du med god samvittighet kan bruke ditt utstyr ofte uten å skade treets bark.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!