Bager

(121 varer)

Duffel bag, eller duffelveske, kalles de sylinderformede veskene som ofte er produsert i et ordentlig tykt eller solid tøy i skinn eller lær. En klassisk gymveske pleier også gå under navnet duffel, og ikke minst enkle tøyvesker av tykkere materiale som brukes av både seilere, militære og idrettsutøvere siden 40-tallet.

Idag er duffelvesken kanskje mer populær enn noensinne. Du finner den her hos Outnorth fra en mengde ulike varemerker, blant annet The North Face og Fjällräven. Felles for de fleste duffelbags som du finner hos oss er at de er slitesterke og i mange tilfeller laget i et materiale som tåler væske.

Smidig kompliment og perfekt weekend-veske

Det er ikke alltid at en ryggsekk eller den klassiske rullekofferten gjør seg best på reisen, spesielt ikke for den som smidig vil kunne ta seg fram når plattformer og asfalterte veier tar slutt. Samtidig er en duffelbag et utmerket kompliment å ha i hånden selv om du pakker i en ryggsekk eller annen veske i tillegg. Hvis man blir lei av å bære den i hånden, kan man som oftest enkelt slenge den opp på ryggen og bruke den som ryggsekk i stedet for. Visse duffelvesker finnes også i en mer avansert versjon med hjul.

En klassiker som har holdt seg i flere tiår

Navnet duffel kommer opprinnelig fra byen med samme navn i Belgia hvor man produserte enkle, men solide vesker av tykt tøy. Gjennom historien har duffelvesker blitt brukt av mange ulike ”typer”, blant annet er den kjent for å være en populær klassiker blant surfere.

Dens avlange utforming gjør at duffelen også gjør seg bra som håndbagasje på flyet. Den er også en perfekt weekend-veske for deg som ikke vil slepe med deg noe altfor stort på korte reiser. Framfor alt er den en original som er utrolig fin og som i tillegg vil vare i lang tid fremover.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!