Hoftesekker

(130 varer)

Hoftesekken har fra et moteperspektiv fått både ris og ros gjennom tidene. Men at den er praktisk er ikke noe man kan fornekte. Takket være hoftesekken kan du alltid ha dine viktigste ting for hånden, uansett aktivitet. Hos Outnorth finner du hoftesekker fra blant annet Bergans, Fjällräven og Osprey.

Ha alltid det viktigste for hånden

Når det kommer til utendørssammenhenger og eventyr ute i naturen, har hoftesekken siden sitt inntog på markedet alltid vært en populær følgesvenn. For løping, fiske, jakt, klatring og langrenn oppstår det ofte tilfeller hvor du enkelt trenger å komme til dine viktigste ting, eller vil kunne legge fra deg hansker eller briller i farta. Ikke minst når du trenger å drikke vann under selve aktiviteten, som for eksempel ved skigåing eller løping, da er en hoftesekk med holder for vannflaske helt perfekt.

Hvis du begir deg ut på en kortere tur og ikke har behov for å ha med deg så mye, er hoftesekken også en utmerket kamerat. Den er dessuten et godt kompliment til ryggsekken på lengre eventyr.

En klassiker på reisen

På reisen har du alltid pass, penger, mobiltelefon og andre viktige ting for hånden i hoftesekken. Når du ikke har disse viktige tingene i ytre lommer på ryggsekken, eller i baklommen, beskytter du deg også bedre mot eventuelle lommetyver. Å alltid ha for vane å ha det viktigste i hoftesekken minsker også risikoen for at man mister pass og billetter, ting som ikke må forsvinne når man befinner seg på reisefot. Hoftesekken er en klassiker som har kommet for å bli. Hos oss finner du flotte hoftesekker med smarte funksjoner for store og små eventyr.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!