Kameraveske

(7 varer)

Når man skal begi seg ut på frilufteventyr eller er på ferie, ønsker man ofte å ta med seg kameraet. De klassiske kamerafuturalene er ikke alltid like praktiske for aktiviteten som du skal utføre, derfor har vi samlet et nøye utvalgt sortiment av kameravesker som du kan bære som en ryggsekk. Det er behagelig å bære kameraet på ryggen og ha hendene fri. Vil du ha en mer klassisk kameraveske som kan bæres over skulderen, finner du også det her. Vi vil gjøre det enkelt for deg å ta med deg kameraet ut på eventyr! Her finner du vesker fra varemerker som Lowepro, Thule og Polaroid.

Finn rett veske for ditt kamera

Når du skal velge kameraveske er det viktig å tenke på hvor og når du skal bruke den. Vi har samlet et stort sortiment av kameravesker slik at valgmulighetene dine er mange. Hvis du er en aktiv fotograf som stadig er på farten, kan vi anbefale en litt mindre og mer smidig kameraveske. Skal du ta med deg mye tilbehør til kameraet ditt, trenger du kanskje en veske i en større modell. Ryggsekkene er utrustet med smarte funksjoner, blant annet ventilerende bæresystem, vatterte lommer, innebygd allværsbeskyttelse mot regn, med mer. Her finner du kameravesker i klassiske farger, og er du modig kan du velge en fargesterk modell. Kameraveskene fungerer både for herre og dame.

Ta med kameraet på alle eventyr

Takket være kameravesken kan du ta med deg kameraet ditt uansett eventyr. Ikke gå glipp av et eneste øyeblikk av turen eller ferien, dokumenter og innram dine herligste minner. I kameravesken får du plass til alt utstyret ditt og litt til.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!