Kofferter

(65 varer)

Felles for koffertene du finner hos Outnorth er at de kommer fra varemerker som også produserer annet friluftsutstyr. Varemerker som er vant til høye krav fra forbrukerne når det kommer til utendørsutstyr. Derfor kan du stole på at disse koffertene er av høy kvalitet og funksjonalitet. En reisepartner som ikke gir opp med det første.

Outnorth er leverandør av kofferter fra merker som Dakine, Eagle Creek, Osprey, The North Face med flere.

Kofferter som holder

Den optimale testen for å se om en koffert er bra eller ikke, er å ta den med ut på reise. Men ingen vil ende opp med en ødelagt veske og bagasjen spredd utover fortauet et eller annet sted i verden. Kjøp derfor en solid og sterk koffert fra starten, det er det vel verdt.

Vi har et stort utvalg av kofferter, fra duffelbagger til trillekofferter. Vi selger også større duffelbagger med hjul for deg som foretrekker en romsligere veske med flere bæremuligheter. Hvilken koffert som passer best for deg, kommer an på din smak og hvilken type reise du skal ut på. Men gode kofferter finner du garantert hos oss – uansett om det er for handbagasje eller vesker for ordentlig store eventyr.

Outnorth er leverandører av kofferter fra merker som Dakine, Eagle Creek, Arc'teryx, The North Face med flere.

Tips å tenke på ved kjøp av ny koffert

Hvilken koffert som passer ditt eventyr best er ofte individuelt, men selvsagt finnes det en del det kan være lurt å tenke på. En bra koffert er ikke tyngre enn nødvendig uten å ofre kvaliteten, og den møter samtidig dine behov for oppbevaringsplass.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!