PC-Veske

(439 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Utrail Backpack 2.2 Red
 

En bærbar-PC inneholder ofte viktige filer, bilder og dokumenter som du er opptatt av å ikke miste. En PC-sekk har som funksjon å beskytte maskinen og man bærer laptop'en i en dataveske slik at man kan være trygg på at den ikke tar skade hvis man er uheldig å støter borti noe. I tillegg beskytter datavesken din bærbare-PC mot regn og støv, og gjør det lettere for deg å ta med deg maskinen din fra en plass til en annen.

Her på Outnorth har vi et bredt utvalg av både skuldervesker og ryggsekker som er perfekte for å oppbevare din bærbare-PC i. Vi har datavesker i alle størrelser og en rekke herlige farger. Dataveskene er dessuten fulle av smarte funksjoner, og laget av høyeste kvalitet.

Datavesker for alle anledninger

En god dataveske skal fungere i alle anledninger, uansett om du skal til jobben eller skolen - den skal romme alt du trenger. Mange av våre datavesker har i tillegg til plass for din bærbare-PC også spesielle lommer for nettbrettet ditt, mobilen, og andre viktige ting du kan trenge i løpet av dagen. Mange av veskene er også vanntette slik at du kan bruke de både når du går og sykler uavhengig av hva slags vær det er.

Pakk laptop'en i en ryggsekk

En ryggsekk er å foretrekke hvis du pakker og bærer tungt siden den hjelper deg å fordele vekten jevnt over ryggen slik at du minsker risikoen for slitasjeskader. En ryggsekk har også ofte god plass til tilbehør som mus, strømkabler og kladdebok. En ryggsekk er også praktisk hvis du sykler eller løper mye til jobb siden den sitter bedre enn en klassisk skulderveske gjør.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!