Sykkelveske

(74 varer)

Den klassiske måten å frakte bagasje på sykkel er på bagasjebrettet eller i en sykkelkorg på styret. Hvis du sykler i konkurransesammenheng eller i tøffere terreng, er det mulig du trenger å ta med deg enklere verktøy eller en slange som ikke alltid er praktisk å oppbevare på bagasjebrettet eller i en korg. Sykkelvesken gjør det mulig for deg å ta med bagasjen du ønsker på en smidig måte. Hos Outnorth finner du sykkelvesker fra velkjente varemerker som Thule og VAUDE.

Ulike typer sykkelvesker

Hvis du skal trene på sykkel noen timer, trenger du nok kun å ta med mobiltelefonen og noe småverktøy, og da er det nok med en mindre veske som kan festes under setet eller på sykkelrammen. Skal du dra på et lengre sykkeleventyr kan det være bra med en sykkelveske som rommer mer bagasje. Kjøp en veske som festes på bagasjeholderen og kompletter med enda en veske som passer oppå for ekstra oppbevaring. Sykkelveskene du finner hos Outnorth passer de fleste sykler og tåler både vær og vind. Vil du feste en veske på styret, så kan du velge en modell med flere smarte oppbevaringsrom for mobil og nøkler, samt en praktisk lomme på lokket beregnet til kart slik at du kan holde oversikt over ruten din mens du sykler. Her finnes sykkelvesker for ulike behov.

Sykkeleventyr med hele familien

Sykle smartere med funksjonell oppbevaring som ikke gjør at du taper fart, heller tvert imot! Samle familien og begi dere ut på en fartsfylt sykkelferie. Utstyr syklene med sykkelvesker og opplev deres største eventyr hittil. Vi vet at store som små elsker å sykle, og veskene du finner her passer alle smaker uansett alder.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!