Pakkeposer & Pakke Kuber

(384 varer)

Pakkeposer er behendig når du skal begi deg ut på reisefot. En pakkepose kan komme i ulike former og materialer, men er til for å oppbevare eiendelene dine under reisen. En del pakkeposer er helt vanntette mens andre er utformet for å holde orden på de mindre tingene dine. Hos Outnorth finner du pakkeposer fra varemerker som Eagle Creek og Sea to Summit, med flere.

Finn riktig pakkepose for dine forutsetninger

Når du skal velge pakkepose er det bra å tenke over hvilke funksjoner du vil at den skal oppfylle. Her finner du pakkeposer for mindre ting som ellers lett farer rundt i den store vesken din, slik som kredittkort, kvitteringer og pass. Vil du unngå at undertøyet ditt spres utover vesken, kan du kjøpe en liten pakkepose å oppbevare disse plaggene i for da vet du alltid hvor undertøyet ligger. Skal du ut på bløte eventyr kan du velge en pakkepose som er vanntett for å oppbevare tingene dine som er følsomme for vann på en sikker måte, og dermed unngå katastrofer som at mobiltelefonen eller kameraet får seg en dupp. Mange pakkeposer kan økes i størrelse hvis du plutselig trenger mer plass i løpet av reisen. Hvis du er lei av rynkete klær kan du pakke disse i en pakkepose som er tilpasset for å holde klærne dine rynkefrie.

Pakk enklere

Pakk enklere og mer smidig med en pakkepose, kjøp flere ulike modeller og del opp bagasjen din. Reiser du med en stor ryggsekk kan det være deilig å kategorisere inn bagasjen i ulike pakkeposer for å enkelt finne det du leter etter og holde klær og ting beskyttet mot ytre påkjennelser.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!