Bæremeis

(12 varer)

En bæremeis er en god investering hvis du vil ha med deg babyen ut på eventyr i villmarka. En enkel og smidig måte å få med seg hele familien, uansett alder, ut på morsomme friluftsaktiviteter! Det er ofte vanskelig og tungt å ta med barnevognen i skogen, derfor finner du et velsortert utvalg av bæremeiser fra varemerker som Osprey og Thule hos Outnorth.

Sikker bæremeis for deg og ditt barn

Du skal kunne stole på at din baby sitter sikkert i bæremeisen. Foruten sikkerhet skal det også være bekvemt for både barnet og for deg som bærer. Bæremeiser finnes i ulike størrelser og design, noen har avtakbar ryggsekk bak, justerbar rygglengde og ergonomiske seter. Andre har sol- og regnbeskyttelse for babyen, samt smarte lommer og oppbevaring for bleier og flasker. En tommelfingerregel for hvor lite barn du kan bære i stolen er den tiden barnet orker å sitte oppreist. Kan barnet sitte oppreist ti minutter er dette den lengste tiden du skal ha barnet i bæremeisen. For å være på den sikre siden kan du tenke at barnet er egnet for å bæres i bæremeisen fra ca. ni måneder opptil fire år.

Eventyr med hele familien

Bæremeisen gjør det mulig for hele familien å nyte utendørsaktiviteter. Skal du backpacke i utlandet eller besøke steder hvor vognen ikke er praktisk, er en bæremeis perfekt. Det er dessuten et godt alternativ til vogn i byen da du enkelt bærer ditt minste barn og andre nødvendige ting på ryggen. Hos Outnorth finner du det du trenger til ditt friluftsliv. Intet eventyr er umulig!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!