Barnesekker

(107 varer)

Ryggsekken er barnets beste venn ettersom den er enkel å bære og tillater frie hender – perfekt for masse lek og fanteri! Barneryggsekken fungerer like bra til skolen som til frilufteventyret. La barnet pakke ryggsekken selv med egne ting som det kommer til å trenge for turen. Hos Outnorth har vi samlet våre favoritter som passer til aktive barn – funksjonelle og ergonomiske ryggsekker som ikke gjør vondt å bære og som kommer i morsomme farger og fasonger. Her finner du populære ryggsekker for barn fra varemerker som Fjällräven, Jack Wolfskin og Bergans.

Smarte og slitesterke ryggsekker

Barn er impulsive og lever i nuet, og hvis de vil leke så kaster de av seg ryggsekken. Vi kan med sikkerhet si at ditt barns ryggsekk må ta i mot mye slit og støt i løpet av sin levetid. Derfor er det viktig at sekken er av høy kvalitet og takler en fartsfylt hverdag. Barneryggsekkene i Outnorths sortiment er konstruert i slitesterkt materiale, og noen av dem er vannavstøtende for å takle lek i all slags vær. Et tips vi kan gi er å velge en ryggsekk med refleks slik at barnet synes tross mørke høstkvelder. Mange ryggsekker har smarte lommer og oppbevaring slik at barnet enkelt finner det som det leter etter i sekken.

Avlast barnets rygg

Det er akkurat like viktig med en ergonomisk ryggsekk for dine barn som det er for deg, og når barnet vokser er det viktig å tenke på hvordan det bærer. Stabile tur- og hverdagsryggsekker gjør det enklere for barnet å være ute lengre. En barneryggsekk som er tilpasset turgåing er ofte utstyrt med hoftereim, fester, snører og smarte lommer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!