PC-sekk

(121 varer)

Stadig flere tar med seg dataen til og fra jobben, og studenter bærer ofte med seg laptop og tunge bøker. En praktisk og ergonomisk ryggsekk spesielt tilpasset for en bærbar datamaskin underletter tyngden på skuldre og rygg. Med en datasekk minimerer du tyngden og bærer enkelt med deg laptop, bøker og andre nødvendige ting. Her kan du velge blant velkjente varemerker og flotte datasekker fra blant annet The North Face, Haglöfs og Fjällräven.

Datasekk for herre og dame

Velg blant flere ulike farger og design etter personlig smak og preferanser, her finner du datasekker for både damer og herrer. Ønsker du å ha en klassisk modell, kan du velge en datasekk fra et velkjent varemerke som Fjällräven og Haglöfs. Skal du bære ordentlig tungt, anbefaler vi deg å velge en ryggsekk med vatterte skulderreimer for økt komfort. Bærer du dataen til hverdags og går på tur i helgene, kan du velge en ryggsekk som fungerer til begge formålene. Mange datasekker har et bærehåndtak på toppen, hvilket øker funksjonaliteten.

Underletter i hverdagen

Det er bedre for ryggen å bære tyngden jevnt fordelt på skuldrene i stedet for å bære dataen i en skulderveske som kun belaster den ene skulderen. Vet du at du skal gå langt eller sykle til jobben, så er en datasekk å foretrekke, den vil underlette hverdagen din på en måte du ikke trodde var mulig. Fordelen med en datasekk er at du har hendene fri til å prate i mobilen, bære poser eller putte de i lomma. Vi håper du finner riktig ryggsekk her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!