BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Drikkesystem og Vannblære

(97 varer)

Ved aktive eventyr som løping, turgåing, sykling eller skigåing, er det nødvendig med væske for normal funksjon og prestasjon. En vannflaske er upraktisk, og ved sykkel- og skiturer må hendene være frie. Det enkleste du kan gjøre, er å investere i en vannryggsekk som er tilpasset etter ditt valg av aktivitet. Hos Outnorth finner du vannryggsekker fra blant annet Salomon, Osprey og Bergans.

Velg vannryggsekk for behovene dine

En vannryggsekk har et integrert væskesystem og andre smarte funksjoner som gjør det lettere for deg når du mosjonerer. Før du bestemmer deg for modell, tenk over hvilke funksjoner du vil at ryggsekken din skal oppfylle. Trenger du en ryggsekk som er liten og lett, eller en modell der du får plass til litt mer oppakning til lengre eventyr? Uansett håper vi at du finner riktig modell her hos Outnorth. Her finner du ryggsekker som kun fyller vannfunksjonen, større modeller med plass til både oppakning og væskesystem, ryggsekker med kompresjonsreimer og mange flere varianter. Fellesnevneren er at alle ryggsekker er funksjonelle, og kommer til å gjøre turen din enda bedre.

Mer utholdenhet med mye væske

Vann er den mest naturlige energidrikken som finnes. Med et integrert væskesystem i ryggsekken din, kan du være sikker på å få i deg den væsken du trenger for å orke hele turen, løpet eller treningsøkten. Ikke la vær, vind eller materiale stoppe deg. Hos Outnorth har vi samlet praktiske redskap for at du skal kunne mosjonere og leve et aktivt liv, uavhengig av vær eller aktivitet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!