Løpesekker

(115 varer)

Sånn velger du beste løpesekk

Ønsker du deg en praktisk løpesekk til løpeturene dine? Her på Outnorth.no har vi det tur- og treningsutstyret du trenger for å gjøre utendørsaktivitetene dine enda enklere - sånn at det eneste du trenger å bekymre deg over er dørstokkmila.

Her på denne siden kan du finne et stort utvalg av praktiske løpesekker av høy kvalitet, alle sammen tilpasset en aktiv hverdag, med alle de funksjoner og kvaliteter som du måtte trenge i løpet av en løpetur. Bla deg gjennom vårt store utvalg og finn deg den aller beste løpesekken for deg allerede i dag.

Hva er en løpesekk?

En løpesekk skiller seg ut fra en vanlig ryggsekk. En ryggsekk har du gjerne med deg på tur når du skal gå over lenger tid, og trenger å pakke med deg klær, mat og annet turutstyr. En løpesekk derimot er tilpasset kortere dagsturer og løpeturer, og er designet for at du skal være i høy aktivitet.

Det som kjennetegner en løpesekk, er i stor grad vekten. Den er liten og nett, og veier svært lite, sånn at ikke den skal være en ekstra belastning på turen. Den er designet for å sitte kroppsnært inntil ryggen din, sånn at det er minst mulig luft mellom deg og sekken som kan gi motstand og tyngde.

I tillegg til dette er en god løpesekk godt ventilert, sånn at ikke sekken bidrar til ekstra svette og varme på ryggen. En løpesekk har ikke plass til veldig mye. De er gjerne beregnet til at du kan ha med et lite skift, nøkler, mobil og noe mat og energi. Mange løpesekker er dessuten utstyrt med en drikkepose og sugerør, sånn at du enkelt kan få i deg væske på turen.

Hvordan velge den beste løpesekken?

Når du skal sjekke ut utvalget vårt av løpesekker er det lurt å gjøre seg opp noen tanker om hva som er viktig for deg. Still deg derfor noen spørsmål, om hva du ønsker:

Ved å gjøre deg opp denne typen tanker på forhånd, kan du enklere filtrere og sortere blant vårt store utvalg, sånn at du enklere kan ta et godt valg. En god løpesekk skal være tilpasset dine behov, og det er derfor viktig å tenke over hva som er viktig for deg at løpesekken skal kunne romme - eller hva som bare er unødvendig plass og vekt.

Hos Outnorth.no har vi alt du måtte trenge til turene dine, enten du skal på en kortere treningstur eller skal begi deg ut på en lenger tur i skog og fjell. Kjøp ditt utstyr i dag, og gled deg over mange naturopplevelser i fremtiden.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!