Tursekker

(284 varer)

Finn tursekken for deg her

Ønsker du deg en ny tursekk? Da har du kommet til det helt rette stedet. Her hos Outnorth har vi nemlig et stort utvalg av tursekker på nett, sånn at det er helt enkelt for deg å finne den tursekken som passer deg og ditt behov aller best. Vi har alt du trenger av turutstyr, sånn at dine turer ut i naturen skal bli en drøm - og sånn at du bare kan nyte det å dra på tur, uten alt kjas og mas som følger med feil utstyr.

Det å dra på tur er fantastisk. Men det krever også at man er godt forberedt og har det utstyret man har behov for. For hvem har ikke prøvd å dra på tur med en ryggsekk som sitter feil, sko som lager gnagsår eller rett og slett det å føle at man bærer altfor tungt. Alt fra de rette skoene til den rette tursekken er nemlig ganske viktig. Vi hos Outnorth har lang erfaring med nettopp dette - så sjekk ut våre tursekker og finn den som passer deg aller best.

Velg din tursekk med omhu

En ryggsekk er ikke bare en ryggsekk. Det er nemlig ikke sånn at du bare kan slenge på en ryggsekk på ryggen og dra på tur. En tursekk er laget spesielt for at man skal kunne bruke den over lenger tid, bære med seg det man trenger på tur - og for at den skal sitte behagelig på ryggen. Derfor er det også veldig viktig at man sørger for å velge ut den tursekken som passer deg best.

Først og fremst bør du tenke over hvor stor tursekk du har bruk for. Det er derfor nyttig å tenke over hva du skal ha med deg på tur. Skal du på en dagstur holder det for eksempel med noe ekstra klær hvis det blir kaldt og noe mat og drikke. Men hvis du derimot skal på en lenger tur over flere dager så må du begynne å tenke over at du skal ha med deg utstyr som:

Sjekk derfor hvilken størrelse på tursekken din du skal velge - altså hvor mange liter den skal romme. På den måten kan du sørge for at din tursekk hverken blir for stor eller liten på tur. Og skal du på backpacking? Da bør du velge en backpacking-sekk som rommer det du har planlagt å ha med deg på tur.

Hva annet skal jeg tenke på ved valg av tursekk?

Når du har begynt å gjøre deg opp noen tanker om hvor mye tursekken din skal kunne romme, så er det ellers noen hensyn du må ta i valget av rette tursekk. En tursekk kommer for eksempel med en rekke funksjoner. Du finner på denne siden vanntette tursekker, tursekker med åpning oppe og nede eller forskjellige typer bæresystemer. Vi har derfor laget en guide, sånn at du enklere kan ta noen overveielser i valg av din nye tursekk.

En tursekk skal dessuten sitte godt på ryggen, og da er det viktig at ikke rygglengden og passformen på tursekken er feil i forhold din rygg. Det er derfor lurt om du måler rygglengden din på forhånd, sånn at du kan velge størrelse på ryggsekken ut fra deg. Sitter tursekken perfekt, skal du nemlig kunne bære en del vekt, uten at det føles tungt.

Kjøp din nye tursekk på Outnorth.no

Vi ønsker å gjøre turen din så lett som mulig, og har derfor et stort utvalg av tursekker og annet turutstyr tilgjengelig. Når du skal pakke sekken din, er det smart å være organisert og smart. Vi har derfor også et godt utvalg av pakkeposer og utstyr til organiseringen av pakkingen, sånn at det blir enda litt enklere for deg å få plass til det du har bruk for.

Og har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!