Reiseveske & Koffert

(152 varer)
Blank

Anbefalt

Arctic Tern
Alu Trolley S Silver
 

Felles for reiseveskene og koffertene du finner hos Outnorth er at de kommer fra varemerker som også produserer annet friluftsutstyr. Varemerker som er vant til høye krav fra forbrukerne når det kommer til utendørsutstyr. Derfor kan du stole på at disse reiseveskene og koffertene er av høy kvalitet og funksjonalitet. En reisepartner som ikke gir opp med det første.

Outnorth er leverandør av reisevesker og kofferter fra merker som Dakine, Eagle Creek, Arc'teryx, The North Face med flere.

Reisevesker og kofferter som holder

Den optimale testen for å se om en reiseveske eller koffert er bra eller ikke, er å ta den med ut på reise. Men ingen vil ende opp med en ødelagt veske og bagasjen spredd utover fortauet et eller annet sted i verden. Kjøp derfor en solid og sterk reiseveske eller koffert fra starten, det er det vel verdt.

Vi har et stort utvalg av reisevesker og kofferter, fra duffelbagger til trillekofferter. Vi selger også større duffelbagger med hjul for deg som foretrekker en romsligere veske med flere bæremuligheter. Hvilken reiseveske som passer best for deg, kommer an på din smak og hvilken type reise du skal ut på. Men gode vesker finner du garantert hos oss – uansett om det er for handbagasje eller vesker for ordentlig store eventyr.

Outnorth er leverandører av reisevesker og kofferter fra merker som Dakine, Eagle Creek, Arc'teryx, The North Face med flere.

Tips å tenke på ved kjøp av ny koffert

Hvilken reiseveske eller koffert som passer ditt eventyr best, er ofte individuelt, men selvsagt finnes det en del det kan være lurt å tenke på. En bra reiseveske eller koffert er ikke tyngre enn nødvendig uten å ofre kvaliteten, og den møter samtidig dine behov for oppbevaringsplass.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!