Skuldervesker

(101 varer)

Skuldervesken er en klassisk veskemodell som ikke bare er fin, men som også er svært praktisk. En skulderveske kan brukes til både hverdags som frilufteventyr og er en favoritt for mange. Hos Outnorth finnes skuldervesker i materialer som lær og tekstil for både herre og dame. Her finner du flotte vesker fra varemerker som The North Face, Timbuk2 og Fjällräven.

Riktig skulderveske for deg

Vil du bruke vesken som hverdagsveske på jobben og i byen, så finnes det alternativer i skinn og tekstil som er litt mer stilrene og som har plass til laptop og matboks. Trenger du en skulderveske som kan oppbevare treningsklærne dine eller pakkes med tilbehør for eventyret, passer flertallet av modellene til dette formålet. Hvis du skal bære vesken over lengre tid, anbefaler vi en veske med vattert skulderreim slik at du ikke får vondt når du bærer. Vil du ha en liten veske, kan du stramme inn veskene som kan bæres over skuldrene eller rundt midjen – enkle og smidige for mindre eventyr. Hos Outnorth finner du et bredt sortiment av skuldervesker i ulike farger og materialer.

Pakk smart

Uansett hva du vil ha plass til i skuldervesken, er det viktig å pakke smart. Du burde derfor velge en veske med fiffige funksjoner som underletter pakkingen din. Hos Outnorth har vi samlet skuldervesker for et aktivt og funksjonelt liv som er motstandsdyktig mot vær og vind i en mengde ulike farger og design.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!