Lommebok & Pengebelte

(35 varer)

Hos oss finner du lommebøker og andre løsninger for verdioppbevaring som passer til både dame, herre og barn. Du kan enkelt kjøpe lommebøker på Internett og velge blant et stort utvalg fra en rekke kjente produsenter av annet friluftsliv- og eventyrutstyr.

Du finner gode lommebøker fra Dakine, Fjällräven, The North Face og en rekke andre produsenter.

Alt viktig lett tilgjengelig på ett og samme sted

Det er alltid en grunn til å ha en god og enkel lommebok. Lommeboken følger med overalt, og god verdioppbevaring er en viktig detalj på både små og store eventyr. På reisen må pass, penger og andre verdisaker ha sin selvsagte plass, slik at det er lett tilgjengelig når du trenger det.

Hos Outnorth finner du gode og slitesterke lommebøker som tåler en støyt og passer godt på pengene. Å spandere litt ekstra på en god lommebok er med andre ord en bra investering. Hos oss finner du lommebøker i flere prisklasser med mer eller mindre avanserte egenskaper, blant annet vanntette reiselommebøker med plass for penn, boardingkort og billetter med kortholdere og rom for mynter og sedler.

Oppbevaring av verdisaker

For deg som ser etter noe litt mer avansert enn en lommebok, finnes det flere smarte løsninger for pass og andre viktige verdisaker som er bra å ha sikkert og lett tilgjengelig på reisen. Med passfutteral og andre typer sikkerhetslommer har du oversikt over alle verdisaker og reisedokumenter. For kvinner finnes også smarte og diskrete løsninger med sikkerhetslommer som festes over BH-stroppen. Disse finner du blant annet fra Eagle Creek, som har oppbevaring som er produsert i herlig og vaskbar natursilke som også kommer med livsgaranti.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!