Barnesekker

(131 varer)

Ryggsekken er barnets beste venn ettersom den er enkel å bære og tillater frie hender – perfekt for masse lek og fanteri! Barneryggsekken fungerer like bra til skolen som til frilufteventyret. La barnet pakke ryggsekken selv med egne ting som det kommer til å trenge for turen. Hos Outnorth har vi samlet våre favoritter som passer til aktive barn – funksjonelle og ergonomiske ryggsekker som ikke gjør vondt å bære og som kommer i morsomme farger og fasonger. Her finner du populære ryggsekker for barn fra varemerker som Fjällräven, Jack Wolfskin og Bergans.

Smarte og slitesterke ryggsekker

Barn er impulsive og lever i nuet, og hvis de vil leke så kaster de av seg ryggsekken. Vi kan med sikkerhet si at ditt barns ryggsekk må ta i mot mye slit og støt i løpet av sin levetid. Derfor er det viktig at sekken er av høy kvalitet og takler en fartsfylt hverdag. Barneryggsekkene i Outnorths sortiment er konstruert i slitesterkt materiale, og noen av dem er vannavstøtende for å takle lek i all slags vær. Et tips vi kan gi er å velge en ryggsekk med refleks slik at barnet synes tross mørke høstkvelder. Mange ryggsekker har smarte lommer og oppbevaring slik at barnet enkelt finner det som det leter etter i sekken.

Avlast barnets rygg

Det er akkurat like viktig med en ergonomisk ryggsekk for dine barn som det er for deg, og når barnet vokser er det viktig å tenke på hvordan det bærer. Stabile tur- og hverdagsryggsekker gjør det enklere for barnet å være ute lengre. En barneryggsekk som er tilpasset turgåing er ofte utstyrt med hoftereim, fester, snører og smarte lommer. I sortimentet finner du ryggsekker for både jenter og gutter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!