Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Hos Outnorth finner du dameryggsekker spesielt tilpasset kvinners anatomi som passer til gåturer, sykling, klatring og andre aktiviteter. Ryggsekkene er smart utstyrt med funksjoner som gjør eventyret til en ren fornøyelse. Finn din favoritt blant ryggsekker fra velkjente varemerker som The North Face, Mammut og Osprey.

Funksjonelle ryggsekker

En ryggsekk fungerer til flere anledninger, derfor er det viktig å vurdere dine behov hvis du planlegger å kjøpe en. Kanskje skal du på et aktivt eventyr eller pakke ryggsekken for en reise utenlands. Ta deg derfor tid til å kikke gjennom sortimentet for å finne den som passer dine formål. Her finner du dameryggsekker tilpasset væskesystem som er optimale for lengre gåturer, som litt lettere ryggsekker som passer perfekt til jobben. Velg en ryggsekk som oppfyller alle dine krav – her finner du dameryggsekker i ulike prisklasser og fasonger. Felles for alle dameryggsekkene er at de er laget med den nyeste teknologien og designen, så du kan kjenne deg trygg på valget ditt.

Velg din favoritt

Dameryggsekken kommer i herlige farger og med høy komfort. Er du en person som setter funksjon først, er en ryggsekk fra Outnorth en utmerket gave til deg selv eller en venn. Invester i deg selv og ta vare på ryggen din med en vellaget ryggsekk. Hver ryggsekk har en produktspesifikasjon hvor det respektive produktets egenskaper listes opp og du kan lese om vekt og pakkevolum m.m. Hos Outnorth har vi samlet alt du trenger for et aktivt eventyr – kompletter med øvrig utstyr som du kan tenkes behøve på turen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!