Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Reiser du ofte på kortere reiser som ikke krever så mye bagasje? Du vil kanskje slippe å vente på en innsjekket koffert? Da er en reiseveske som går i håndbagasjen nettopp noe for deg. En reiseveske er en mindre koffert med hjul og håndtak til å dra den med. Reiseveskene finnes i litt forskjellige størrelser og design, så dobbeltsjekk gjerne med flyselskapet ditt slik at du får en størrelse som er gyldig som håndbagasje. Godkjent mål for de ulike selskapene finner du med et enkelt googlesøk.

Reiseveskene kommer i forskjellig design. Håndtak, hjul og innredning varierer i design og kvalitet. Hvilken modell du skal velge handler selvsagt om smak og behag.

Myke reisevesker

Myke reisevesker lages ofte i polyester eller nylon. Grunne til dette er at de skal være lette og slitesterke, men de tåler ikke støt like godt. De har ofte lommer som er tilpasset laptop, men husk på at reisevesken ikke beskytter like godt ved hard behandling. Om lett vekt er viktig for deg og om du har en støtsikker bagasje, er en myk reiseveske et godt valg.

Harde reisevesker

Harde reisevesker er mer stabile og tåler mer støt enn de myke, men de er også litt tyngre. I dag er de fleste harde reiseveskene laget av et fleksibelt polykarbonat som er lettere enn de som er laget av hardplast uten at den mangler holdbarhet. 

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!