Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Ryggsekken er en betrodd følgesvenn på mange aktiviteter for eksempel når du fisker, går på tur eller på ski. Når du går lengre turer eller skiturer med tung bagasje, kan det vært deilig med en ekstra reim over hoften eller brystkassen for å avlaste skuldre og rygg. Hos Outnorth har vi samlet reimer og annet tilbehør til ryggsekken for flere bekvemme og morsomme eventyr. Du finner produkter fra varemerker som Fjällräven, Klättermusen og Relags.

Utrust ryggsekken med nødvendige reimer

Vi er alle ulike og våre behov er individuelle. Når du skal ut på lengre turer er det viktig at alt utstyr sitter som det skal og at du er bekvem. Her finner du reimer til ryggsekken som gjør det litt enklere å bære bagasjen din ettersom reimene avlaster skuldre og rygg ved å fordele tyngde. De fleste reimer hører til en ryggsekk fra samme varemerke, les derfor gjennom bruksanvisningen før du bestiller varen for å være sikker på at det blir riktig. Vil du ha en ekstra vattering på ryggsekkens skulderreimer, finner du ”shoulder pads” for Fjellrävens klassiske ryggsekk ”Kånken” for både voksne og barn. Til ryggsekker finner du også hoftebelter og kompresjonsreimer. Vil du feste utstyr på sykkelen din eller på en kajakk, finner du elastiske reimer blant sortimentet.

Bær ryggsekken enklere med reimer

Ditt fartsfylte eventyr blir enklere og morsommere med riktig tilbehør. Se gjennom sortimentet vårt og finn riktig reim for din ryggsekk. Pakk ned varm sjokolade, brødskiver og sitteunderlag og begi deg ut i naturen. Pust inn lukta av skog og nyt å være utendørs i den friske lufta. Vi sees i skogen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!