Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Det finnes mange gode ryggsekker som beskytter godt mot regn, men når en ordentlig våt regnskur pøser ned, kan du være glad for at du har pakket med regnbeskyttelse. Hos oss finner du regnbeskyttelse for ryggsekker fra blant annet Fjällräven, Haglöfs, Urberg og Osprey.

Regnbeskyttelse for alle ryggsekker

Hos oss finner du vanntette regnbeskyttelser i ulike størrelser, for både store og små ryggsekker. Regnbeskyttelsene du finner her er lette å pakke med og er verdt den lille plassen de tar i ryggsekken. Oppbevar regnbeskyttelsen din i ytterlomma på ryggsekken, så har du den tilgjengelig dersom himmelen skulle åpne seg.

Regnbeskyttelser er ofte utstyrte med reimer som drar til beskyttelsen ordentlig, dette for best mulig beskyttelse. Ved regnvær blir det ofte mørkere, og da kan det være bra å synes ordentlig, og akkurat derfor er mange regnbeskyttelser utstyrt med reflekser og sterke farger som gjør at du vises bedre i mørket.

Hold bagasjen tørr hele veien

Når været har bestemt seg for regn, finnes det ikke mye man kan gjøre for å stoppe det. Har du med ekstra skift som gjør at du kan hoppe ut av de våte klærne når du kommer fram, er det bare å holde ut. Selvfølgelig kan det være herlig med en ordentlig skur en gang i blant, men det er aldri kult å ha kun våte klær eller vått utstyr. Hvis du holder bagasjen tørr hele veien, slipper du å bekymre deg for at den blir våt. Vi anbefaler deg å investere i en regnbeskyttelse for ryggsekken din slik at ikke været kan stoppe frilufteventyret ditt!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!