Barnesovepose

(12 varer)
Blank

Anbefalt

Arctic Tern
Kids Dot Sleeping Bag Black Print
 

Barn er nysgjerrige, de vil utforske verden og de elsker eventyr. Bryt hverdagsrutinene og begi deg ut med barna i skogen – grill pølser over åpen ild, gå på oppdagelsesferd og avslutt kvelden med å krype sammen i teltet og fortelle spennende godnatthistorier. Pass på at barna sover godt i en sovepose spesielt tilpasset for barn. Hos Outnorth finner du barnesoveposer fra populære varemerker som Mammut, Haglöfs og Jack Wolfskin.

Velg riktig sovepose

Det er viktig at du velger riktig sovepose. Mange tror at barn kan sove i en sovepose for voksne, men det finnes en del ting du bør tenke på for å unngå at barnet ditt fryser.

Om et barn sover i en sovepose som er beregnet for en voksen, skapes det luftlommer som barnet ikke fyller ut i soveposen. På grunn av dette blir soveposen dårlig isolert og barnet ditt fryser. Vi anbefaler at du kjøper en sovepose som er tilpasset etter ditt barns størrelse for den beste komforten, og for å unngå at barnet ditt blir nedkjølt. Vil du mot formodning kjøpe en sovepose som er større, kan du med hjelp av et spennbånd kappe sekken nede slik at den passer barnets lengde. Mindre barn er svært følsomme mot kulde, så vi anbefaler derfor at du alltid inkluderer et varmende teppe i tillegg til soveposen.

Sovepose for de minste

Hos Outnorth finnes det soveposer for litt større barn og de aller minste barna. Sjekk ut soveposene fra Deuter og Haglöfs når du trenger sovepose for barn på opp til 130 cm. Pavo fra Haglöfs fungerer perfekt i en pulk eller barnebærestol, og passer de fleste barn på tur. Vi vil at alle i familien skal kunne følge med på fjellet, uansett alder.

Invester i en kvalitativ og klassisk sovepose til barna dine, og de kommer ikke til å ville sove noe annet sted enn utendørs!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!