Kikkert

(69 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Monocular Ma 1WP Black
 

En kikkert er ofte en trofast følgesvenn for den som liker å være mye ute i naturen, og som gjerne ønsker å kommer nærmere skogens dyr, uten å forstyrre og skremme dem. I sortimentet vårt har vi samlet kikkerter som passer til forskjellige bruksområder. Vi har blant annet kikkerter som passer ekstra godt til jakt, fugletitting og friluftsliv fra kjente produsenter som for eksempel Barska, Silv og Bushnell. Kikkertene finnes en rekke forskjellige modeller og prisklasser, alt for at du skal kunne finne en kikkert som passer behovene dine, men også lommeboken din.

Valg av kikkert – herfra

Hvordan kikkerten skal brukes, avgjør naturligvis valget av kikkert. Forstørrelsesgrad, lysstyrke, fukttoleranse og vekt er viktige faktorer som spiller inn. En kikkert som oppleves tung og keitete blir oftest liggende hjemme, og fyller sjelden noen funksjon. Om du skal ut og reise eller gå i fjellet og trenger en lett oppakning, skal du definitivt satse på en liten og lett minikikkert. Men om du istedenfor skal ut på sjøen eller titte på fugler, trenger du oftest en større og litt tyngre kikkert som har høyere forstørrelsesgrad, for å kunne utnytte den optimalt.

Om du er mye ute i fuktige og regnfulle værforhold, skal du absolutt investere i en vanntett kikkert som er fylt med nitrogen. Nitrogenet gjør at kikkerten klarer et vanntrykk på ned til cirka tre meters dyp uten at mekanikken skades.

Vedlikeholdsråd

For at din nye kikkert skal holde seg i lang tid fremover, er det viktig at du tar godt vare på den. Ha alltid for vane å rengjøre linsene etter at du har brukt den, og det gjør du enklest med en ren klut eller et såkalt optikkrengjøringspapir. Om du har fått fettflekker på optikken, rengjør du det lettest med vann og noen dråper alkohol. Tenk også på å oppbevare kikkerten tørt og svalt for å unngå store temperaturforandringer som ellers kan skade optikken.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!