Skibriller

(36 varer)

Skibriller er nødvendig for alle som står på ski eller snowboard. Skibriller/snøbriller (eller goggles som de også kalles) beskytter mot både kulde og vind, og de forhindrer at øynene dine renner slik at du får vanskeligheter med å se. Skibriller beskytter deg også mot solens sterke UV-stråler, som kan være skadelige for øynene når de nærmest blir fordoblet fra refleksjoner i snøen.

Goggles for alle værforhold

Du får brilleglass i forskjellige farger som passer til forskjellige værforhold. Brilleglass med gultone hjelper for eksempel til å øke kontrastene i omgivelsene, noe som er en stor fordel når det er overskyet og grått ute. Oransje brilleglass er det mest allsidige alternativet, da de som regel fungerer bra i alle situasjoner, uansett vær. Men, er man mye i bakken når det er mørkt bør man heller investere i ett par Goggles som har klare brilleglass, siden de i prinsippet er de eneste som slipper inn nok lys til å gjøre kjøring i mørket behagelig.

Finn riktige snøbriller

Å finne de riktige snøbrillene er ikke alltid like lett, da det er mange faktorer man bør ta hensyn til før man bestemmer seg for hvilket par man vil kjøpe. Hvor lett dugger brillene?  Hvor mye tåler de? Hvor bra beskytter de mot snø og vann? Og selvfølgelig, hvilken farge skal glassene ha?

På flere av våre modeller har du mulighet til å bytte glass etter behov. Dette er praktisk for deg som kjører mye og vet at været kan skifte fort - da vil sette pris på at du selv kan bytte farge på brilleglassene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!