Solbriller

(65 varer)

Solbriller er et tilbehør som de fleste bruker og har nytte av. Solen er fantastisk, men det er deilig å beskytte øynene fra den. Derfor har vi samlet solbriller fra ulike varemerker passende for ulike aktiviteter slik at du slipper å myse når solen skinner. I sortimentet vårt finnes merkenavn som Oakley og Julbo – velg en modell som passer dine aktiviteter.

Solbriller for alle aktiviteter

Her finner du solbriller for ulike aktiviteter som sykling, vandring og fiske. Solbrillenes funksjon er å beskytte øynene mot skadelig lys og refleksjoner fra snø og vann. I sortimentet finner du klassiske modeller fra blant annet Oakley – velg mellom svart glass eller speilglass og ulike modeller for ditt formål. Ønsker du en sporty look til hverdags, kan du velge mellom flere ulike modeller. Solbriller tilpasset sportsaktiviteter er ofte utrustet med neseputer for best mulig passform samt myke deler på stengene. Tenk på å velge et par linser som er tilpasset miljøet som du skal trene i. Skal du for eksempel sykle, er det viktig at du velger linser etter lyset, på en del modeller kan du nemlig bytte ut linser etter behov. I sortimentet finnes også solbriller for barn mellom 2-4 år. Det er viktig å beskytte barnets øyne ettersom de er svært følsomme for lys i ung alder.

Beskytt øynene med stil

Man pleier å si at smaken er som baken – delt, og det stemmer virkelig. Smak og stil er unikt og hvilke solbriller du velger speiler akkurat det – din personlige stil. La dine familiemedlemmer velge solbriller avhengig av bruksområde, hos Outnorth finner du solbriller for hele familien, også barna. Gjør looken din fullendt og beskytt øynene dine med et par solbriller!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!