Drikkesystem

(59 varer)

Når du befinner deg på aktive eventyr, er væske livsviktig for å ikke miste konsentrasjonen og orke hele veien frem til mål. Vann er en fantastisk kilde til energi, og nødvendig for en normal funksjon. Derfor har vi samlet smarte produkter for væskepåfylling! Ta en pause på en bergknaus og fyll kroppen med deilig, tørsteslukkende vann.

Hos Outnorth finner du smarte væskesystem og ryggsekker for aktive eventyr. Du finner kompakte og lette ryggsekker som passer til en rekke aktiviteter, for eksempel løping, sykling eller skigåing. Du finner også smarte væskesystem som kan brukes i kajakken, monteres i ryggsekken eller henges opp.

Ryggsekken med integrert væskesystem


I sortimentet finnes det ryggsekker med integrert væskesystem. Blant annet ryggsekker fra Bergans som rommer 2 liter væske i sitt innebygde system. Det finnes selvsagt en rekke forskjellige modeller å velge mellom for både dame og herre dersom du ønsker et ferdigmontert væskesystem i vesken. De fleste ryggsekker har smarte system og god plass for å oppbevare verktøy. Platypus Siouxn er utviklet for en heldag på mountainbiken med plass til mat, vann og lommer for verktøy som sykkelpumpe, samt fester for hjelmen.

Alt du trenger finnes hos Outnorth

I sortimentet finner du ikke bare vannsystem og ryggsekker. Her finnes det smart tilbehør som blant annet verktøy til å rengjøre vannsystem, og et verktøy som heter Insulated Delivery System fra Osprey som isolerer systemet både på kalde og varme dager, så du slipper fryst vann. Ta deg tid til se gjennom vårt velsorterte utvalg og finn riktig ryggsekk og vannsystem for deg!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!