Vannflasker

(494 varer)

Vannflasker er en naturlig drikkekilde til energi. Vann påvirker helsen din og kan forandre vitaliteten på hår, negler og hud. Kroppen din trenger omtrent 1,5 liten vann per dag, avhengig av lengde og vekt. Utfører du fysisk aktivitet eller befinner deg i varmt klima, må kroppen kontinuerlig fylles på med væske under dagen.

Vannflasken i dag er ikke bare en nødvendighet ved sport eller lengre frilufteventyr, men er også en mote-accessoir. Derfor har vi samlet et variert sortiment av vannflasker fra varemerker som Contigo, Klean Kanteen og Nalgene.

Vannflasker for hele familien

Hos Outnorth finner du vannflasker for hele familien. Klean Kanteen lager flasker som passer til små barnehender. Lokket er BPA-fritt og den myke silikontuten er trygg for tennene til barna. Vannflasken fungerer utmerket i koppeholderen i bilen, barnevognen eller i ryggsekken på aktive eventyr. Hos Outnorth finner du vannflasker som er tilpasset til forskjellige aktiviteter, blant annet klatring. Når vi har utformet sortimentet, har vi tenkt på forskjellige situasjoner hvor en vannflaske er et naturlig innslag, men samtidig praktisk og ikke en belastning.

Farger og former

Vann er en ren helsedrikk, men ettersom det er så tilgjengelig som det er, er det mange som tar vann for gitt og heller velger en annen drikk. Derfor er vannflaskene i sortimentet fargerike og stilig utformet, for å gjøre vanndrikkingen litt morsommere. Velg blant vannflasker i miljøvennlig plast eller rustfritt stål, og den korkkonstruksjonen so

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!