Vannflasker

(341 varer)
Blank

Anbefalt

Velova
Sport bottle Silver / Grey
 

Vannflasker er en naturlig drikkekilde til energi. Vann påvirker helsen din og kan forandre vitaliteten på hår, negler og hud. Kroppen din trenger omtrent 1,5 liten vann per dag, avhengig av lengde og vekt. Utfører du fysisk aktivitet eller befinner deg i varmt klima, må kroppen kontinuerlig fylles på med væske under dagen.

Vannflasken i dag er ikke bare en nødvendighet ved sport eller lengre frilufteventyr, men er også en mote-accessoir. Derfor har vi samlet et variert sortiment av vannflasker fra varemerker som Contigo, Klean Kanteen og Nalgene.

Vannflasker for hele familien

Hos Outnorth finner du vannflasker for hele familien. Klean Kanteen lager flasker som passer til små barnehender. Lokket er BPA-fritt og den myke silikontuten er trygg for tennene til barna. Vannflasken fungerer utmerket i koppeholderen i bilen, barnevognen eller i ryggsekken på aktive eventyr. Hos Outnorth finner du vannflasker som er tilpasset til forskjellige aktiviteter, blant annet klatring. Når vi har utformet sortimentet, har vi tenkt på forskjellige situasjoner hvor en vannflaske er et naturlig innslag, men samtidig praktisk og ikke en belastning.

Farger og former

Vann er en ren helsedrikk, men ettersom det er så tilgjengelig som det er, er det mange som tar vann for gitt og heller velger en annen drikk. Derfor er vannflaskene i sortimentet fargerike og stilig utformet, for å gjøre vanndrikkingen litt morsommere. Velg blant vannflasker i miljøvennlig plast eller rustfritt stål, og den korkkonstruksjonen so

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!