Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Vannflasker

(26 varer)

Flotte og praktiske vannflasker til alle

Husker du å få i deg nok vann hver dag? Enten du skal ut på en lang løpetur eller bare gjennom dagen er det alltid viktig å holde seg hydrert ved å drikke nok vann. For mange kan det være vanskelig å huske og drikke nok vann i løpet av dagen. Det at man må bort til kjøkkenet, hente seg et glass med vann - som i tillegg blir fort tomt igjen, kan føre til at man automatisk glemmer å drikke. Ved å ha en vannflaske i nærheten av deg til enhver tid vil du hele tiden bli minnet på å skulle drikke, samtidig som at vannet er lett tilgjengelig.

Her på denne siden kan du finne vårt store utvalg av vannflasker i alle størrelser, fasonger og farger - tilpasset alt fra drikkeflasker til tursekken til arbeidsdagen. Sjekk ut vårt store utvalg på nett i dag, og finn den vannflasken som vil gjøre det lekende lett for deg å få i deg nok vann hver dag.

Fordelene ved en vannflaske

De fleste oppdager ikke fordelene ved en vannflaske før man faktisk har prøvd det selv. De gjør det nemlig så mye enklere å få i seg den mengden med vann hver eneste dag. For en vannflaske er en naturlig drikkekilde til energi. Vann er viktig, og påvirker helsen din på mange måter. Det holder energinivået ditt oppe gjennom dagen, at du holder ut lenger på trening, og vann kan faktisk forandre vitaliteten på hår, negler og hud.

Og det er faktisk ikke sånn at man kun skal huske og drikke når man er ute på løpeturen. Kroppen din trenger omtrent 1,5 liter med vann per dag, avhengig av hvor høy du er og hvor mye du veier. Hvis du utfører fysisk aktivitet eller befinner deg i et varmt klima må du nok ha enda mer - og du skal fylle på med vann kontinuerlig gjennom dagen.

Vannflasken i dag er derfor ikke bare en nødvendighet ved sport eller lengre friluftseventyr, men også et motetilbehør. Derfor har vi samlet sammen et variert sortiment av vannflasker i flotte design, praktiske utforminger og en rekke kjente og kjære merkevarer her på denne siden.

Vannflasker for hele familien

Det finnes utrolig mye treningsutstyr som oppmuntrer deg til å drikke vann gjennom dagen. Det kan være drikkesekk, drikkesystemer og praktiske drikkebelter for deg som løper mye.

Men hele familien nyter godt av å ha hver sin drikkeflaske lett tilgjengelig. Her på Outnorth.no finner du derfor Vannslasker til hele familien. Blant annet finner du på denne siden vannflasker som er tilpasset små barnehender og som er laget av BPA-frie materialer og myke kanter og drikketuter som er trygt for barnetenner - samtidig som at de er robuste og tåler en trøkk.

Mange av drikkeflaskene på denne siden er dessuten tilpasset til oppbevaring:

I tillegg vil du raskt se at vi har en rekke vannflasker som er tilpasset ulike aktiviteter som for eksempel klatring og trening i ulike klima. Når vi har utformet vårt sortiment av drikkeflasker har vi nemlig tenkt over ulike situasjoner og aktiviteter hvor en vannflaske vil være et naturlig innslag, men samtidig praktisk og ikke en belastning at man må drasse med seg vannflasken.

Vannflasker i alle farger og fasonger

Vann er en ren helsedrikk med mange fordeler, men ettersom vann er så tilgjengelig som det er er det mange som tar det for gitt, og heller velger en annen drikk. Derfor er vannflaskene og drikkeflaskene i vårt sortiment fargerike og stilig utformet, sånn at du skal bli enda litt mer oppmuntret til å drikke vann gjennom dagen. Velg blant vannflasker i forskjellige designs, og materialer som miljøvennlig plast eller rustfritt stål.

For oss er helsa viktig, og vann er det aller viktigste. Derfor har vi alt du trenger av drikkesystemer og drikkeflasker. Så ser du etter noe litt mer avansert enn vannflasken til ditt nye eventyr? Ikke glem å sjekk ut vårt store utvalg av drikkesystemer og vannrensning.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!