Vannrensing

(29 varer)

Det er viktig for kroppens funksjoner å få i seg tilstrekkelig med væske. Befinner du deg ute på tur eller i et annet land hvor kranvannet ikke kan drikkes, er en vannrenser det riktige redskapet for deg. Hos Outnorth finnes det både enklere og mer avanserte produkter for å rense vann.

Forskjellige måter å rense vann på

En enkel måte å rense vann på er med Lifestraw – Go Bottle, en vannflaske som rommer 670 ml vann. Flasken inneholder et filter som rengjør vannet før du drikker, og du kan stole på at 99,9 % av alle vannbårne bakterier og parasitter forsvinner.

Er du på utenlandsreise i for eksempel USA, der kranvannet ofte smaker klor, skal du bruke Kat Micropur Antichlorin, som nøytraliserer vannets smak. Flasken inneholder 10 ml og holder til 100 liter vann. Et lite og praktisk redskap å ha med seg på reisen.

Et mer avansert system for vannrensing er Katadyn Hiker Pro – det mest solgte mikrofiberet på USAs friluftmarked. Kat Hiker Pro eliminerer bakterier, parasitter og sediment i vannet. Takket være aktivt kull forbedres smaken og fjerner ubehagelige dufter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!