Vannrensing

(51 varer)

Det er viktig for kroppens funksjoner å få i seg tilstrekkelig med væske. Befinner du deg ute på tur eller i et annet land hvor kranvannet ikke kan drikkes, er en vannrenser det riktige redskapet for deg. Hos Outnorth finnes det både enklere og mer avanserte produkter for å rense vann.

Forskjellige måter å rense vann på

En enkel måte å rense vann på er med Lifestraw – Go Bottle, en vannflaske som rommer 670 ml vann. Flasken inneholder et filter som rengjør vannet før du drikker, og du kan stole på at 99,9 % av alle vannbårne bakterier og parasitter forsvinner.

Er du på utenlandsreise i for eksempel USA, der kranvannet ofte smaker klor, skal du bruke Kat Micropur Antichlorin, som nøytraliserer vannets smak. Flasken inneholder 10 ml og holder til 100 liter vann. Et lite og praktisk redskap å ha med seg på reisen.

Et mer avansert system for vannrensing er Katadyn Hiker Pro – det mest solgte mikrofiberet på USAs friluftmarked. Kat Hiker Pro eliminerer bakterier, parasitter og sediment i vannet. Takket være aktivt kull forbedres smaken og fjerner ubehagelige dufter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!