GPS

(55 varer)

GPS står for Global Positioning System og er et system for satellittnavigering. Teknikken ble utviklet på 1970-tallet, men ble ikke satt i drift før mai 1994. Dagens

GPS kommuniserer med minst 24 satellitter, noe som gjør det mulig for alle med GPS-mottakere å bestemme posisjonen sin. Det spiller ingen rolle hvor du er på jorden, om det er dag eller natt eller ruskevær – teknikken er den samme og fungerer uansett.

Naviger deg frem til riktig sted

En GPS er en selvklar del av hverdagen for mange. Du har kanskje en GPS i bilen, ute på sjøen eller i fjellet. Unngå komplikasjoner med kart og kompass – turen din blir mye morsommere med en funksjonell GPS fra Garmin.

Om du er en hardbarket fjellvandrer, er eTrex fra Garmin et enkelt valg. En bærbar GPS med verdensomspennende grunnkart for turer. eTrex er vanntett og solid, og uansett hvor i verden du befinner deg, klarer den de fleste fartsfylte eventyr. Velg smart og spar tid med en lettlest og funksjonell eTrex.

Trenger du frie hender på turen din, finner du Foretrex 401 hos Outnorth. Denne GPS-en fester du på håndleddet og er laget for utendørsaktiviteter. Du skal kanskje surfe, seile eller gå på ski, og da er det bare å spenne fast Foretrex på armen for å få hjelp til å finne retning, distanse, fart og kurs, samt annen nødvendig informasjon som gjør det lettere for deg.

Velg en GPS tilpasset turene dine

Tenk over hvilke typer turer du trenger en GPS til. Kanskje du skal på en rekke forskjellige turer og ønsker å investere i mer enn en GPS. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av GPS-er for forskjellige behov, og vi håper at du finner favoritten din her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!