Hundesporer

(1 varer)

GPS til hund - det tryggeste valget på tur

Hunden er vår beste turvenn, og på lik linje med at vi mennesker ønsker oss det beste turutstyret for en god opplevelse, så bør hunden vår få det samme. Skal du på jakt med hunden din, eller på en lang fjelltur hvor hunden kan løpe fritt og nyte naturen på lik linje med deg, er det også viktig å tenke på sikkerheten.

Ved å investere i en god GPS til hunden din vil du alltid kunne føle deg trygg, selv når du slipper hunden fri fra hundeselen og lar den løpe fritt. Her hos Outnorth.no tar vi menneskets beste venn på alvor og tilbyr derfor et stort utvalg av GPS trackere til hund. Sjekk ut vårt utvalg her.

GPS til hund gir dere frihet

Noe av det aller beste som finnes er å kunne slippe hunden sin fri og se hvor mye den nyter å kunne løpe fritt rundt. Men mange av oss har en stor bekymring for at hunden skal bli borte og da kan turen fort bli et mareritt. Kanskje du skal på jakt med hunden din og den skal løpe langt? Eller kanskje dere skal på en langtur ute i naturen? Uansett er en god GPS sporer til hunden et godt valg.

Ved å investere i en GPS tracker til hunden vil dere begge kunne nyte friheten i naturen - uten bekymringer. Og det finnes mange typer GPS til hund:

Behagelige GPS trackere til hund på Outnorth.no

Felles for alle GPS trackere vi har til hund på denne siden er at de er laget både for avansert sporing og for at den skal være behagelig på hunden. De festes enkelt som et halsbånd, og når den er på, så kan du føle deg enda tryggere ved å fjerne hundeselen - så dere kan kose dere på tur.

Kjøp alt av turutstyr til hunden din på Outnorth.no. I tillegg til GPS trackere til hunden har vi også hundemat, hundeleker og alt du måtte ønske deg - og som gjør at hunden din vil nyte like godt av å gå på tur med deg som du gjør med den.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!