GPS Klokker

(47 varer)

GPS-klokker – få lang batteritid og tilgang til spennende data!

GPS-klokka er den perfekte løsningen for deg som ønsker en klokke med lang batteritid, GPS-funksjoner og mye mer! De smarte klokkene kan brukes til både hverdags og sport samt at det er et must å ha for alle seriøse atleter som ønsker å måle hvor langt og lenge de har løpt, syklet eller svømt. Finn din favoritt hos oss på Outnorth.no og bestill i dag!

Her gjør GPS-klokker en stor forskjell

Du kommer helt sikkert til å få stor glede av en GPS-klokke om du:
  • Ønsker deg en klokke med lang batteritid og en mer aktiv hverdag
  • Driver med flere forskjellige sportsgrener eller trener deg opp til et triathlon
  • Har bruk for en vanntett klokke som ikke veier så mye på håndleddet
  • Er helt gal etter avansert teknologi og analyser av treningsresultater

Forbedre treningsprestasjonen din med det rette utstyret

Du hadde aldri trent deg opp til et marathon uten å investere i et par skikkelige løpesko – og det av god grunn! Sportsprestasjonene dine forbedres nemlig enormt når du har utstyret på plass. Med en GPS-klokke får du muligheten til å måle, analysere, gjenoppleve og dele prestasjonene dine gjennom smartphonen din. La deg motiveres av dine tidligere prestasjoner eller konkurrer med vennene dine. GPS-klokka måler lynraskt hvor langt og fort – og med hvilken puls du har utført sportsgrenen din.

Hvilken GPS-klokke skal jeg velge?

En GPS-klokke er en løpe- og pulsklokke som kan måle og vise forskjellig informasjon mens du trener, takket være den innebygde GPS-en. Med det sagt, så er det stor forskjell på det allsidige utvalget vi har av GPS-klokker:
  • Batteritid: Batteritiden blir kraftig redusert når du slår på GPS-funksjonen på GPS-klokka di. Ønsker du å bruke GPS-klokka di på lange fot-, løpe- eller skiturer, så bør du velge en GPS-klokke med lang batteritid og USB-kabel. Da kan du lade klokka med en powerbank.
  • Funksjoner: Jo flere funksjoner, et desto mer praktisk og oversiktlig bilde kan du få av treningsøkten din. Det er likevel ikke alltid slik at den dyreste klokka alltid er den beste. Det er f.eks. ikke sikkert at du trenger vite hjerterytmen din for å komme i mål med treningen din. Det er selvsagt også viktig at du velger en klokke som har et design, brukervennlighet og tilhørende app som faller i smak hos deg. Du kan eventuellt installere og utforske de forskjellige appene før du velger den nye GPS-klokka di.
Når du har funnet favoritten din i det store utvalget vårt av GPS-klokker, så er det veldig enkelt å bestille den gjennom oss på Outnorth.no. Vi har alt som kreves for å forbedre løpetreningen din!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!