Batterier

(26 varer)

Iblant befinner du deg på plasser som ikke har strøm. Du er kanskje på ferie og camper, eller sitter i timevis på toget. På reisen fotograferer du uforglemmelige minner, hører på musikk eller sender viktige jobbmail. Uansett har mobiltelefonen kun en begrenset batteritid før det må lades opp. Her kommer vi til unnsetning: Vi har samlet et nøye utvalgt sortiment av bærbare strømkilder. Med hjelp av disse kan du lade opp mobilen, nettbrettet eller andre tekniske enheter når du er på reisefot. Nå er det ingen unnskyldninger for å ikke bo i telt eller reise langt.

Lad opp mobilen hvor du vil

I sortimentet finner du en rekke reisebatterier med forskjellige spesifikasjoner. Om du utfører aktiviteter som krever lite og lett oppakning, er Metal 4400 fra Brunton et smart alternativ. Den er så liten at du får plass til den i lomma på buksene dine, og har kapasitet til å lade opp smarttelefonen din fire ganger. Trenger du å lade kameraet, nettbrettet eller en annen USB-oppladbar elektronisk dings, kan du benytte deg av myFC Power Trekk fra myFC. Den generer strøm når du fyller den med vann og legger i en drivstoffpukk. Det eneste avfallsproduktet som myFC avgir, er damp.

Riktig mobil for deg

Velg det batteriet som passer aktiviteten eller behovet ditt best. I sortimentet vårt finnes det batteriet fra flere forskjellige varemerker, som blant annet myFC, Silva og Brunton. Velg det batteriet som passer forutsetningene dine, og hvilken type elektronikk du vil lade opp. Vi håper at du finner det du leter etter her hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!