Actionkamera

(4 varer)

Actionkamera har blitt en stadig mer selvklar del av eventyret. I takt med at teknikken stadig utvikles og at prisene har sunket til nivåer som gjør at de fleste har råd til et eget kamera, har flere valgt å ta i bruk actionkameraer for å dokumentere turene sine. De brukes i dag til alt fra direktesendinger av offpistkjøring og skatefilmer, til å filme fjell- eller kanoturer med familien. Mulighetene med actionkamera er nærmest uendelige, og det er bare din egen fantasi som setter begrensninger for hva de kan brukes til.

Utvalg og tilbehør

Hos oss hos Outnorth finner du en rekke velprøvde actionkameraer fra de største produsentene GoPro og Polaroid. GoPro er det ledende merket på markedet og satser mye på alltid å ligge i forkant og komme med nye innovasjoner og løsninger. I tillegg til kameraene, finner du også en mengde forskjellige tilbehør som kan gjøre det lettere for deg når du skal filme, slik som ekstra batterier, hjelmfeste, objektiv, beskyttende linse og en kameraflytevest som sørger for at kameraet ikke synker hvis du skulle miste det i vannet. Vi har til og med feste som gjør det mulig å filme med ditt GoPro-kamera fra alle tenkelige vinkler – perfekt til for eksempel PoV.

Spør oss hos Outnorth

Hvis det er noe du lurer på angående våre actionkameraer, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vårt personale er svært dyktig og gjør alt i sin makt for å kunne hjelpe til med informasjon og gode løsninger. Hvis du vil komme i kontakt med oss, kan du enkelt gjøre dette via et kontaktskjema som du finner under kundetjenesten, eller ved å ringe eller sende e-post.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!