Kikkertsikter

(13 varer)

Ingen jaktsesong uten et godt kikkertsikte

Elsker du å gå på jakt? Eller er du en nybegynner som skal i gang? Uansett har du kommet på det rette stedet. Her på Outnorth.no har vi nemlig alt innen turutstyr, og det gjelder også for deg som skal ut på jakt. For det å gå på jakt er for veldig mange av oss en terapi, en ro i kroppen og det gjør godt for både kropp og sjel å komme seg ut i frisk luft og glemme hverdagens kjas og mas.

Men som med de fleste utendørsaktiviteter, krever jakt også godt utstyr - som for eksempel kikkertsikter. Og her på denne siden kan du finne et stort og godt utvalg av kikkertsikter, sånn at du er godt beredt til når du skal ut på jakt.

Hvordan velge riktig kikkertsikte?

Tanken om jakt og godt utstyr er bra det - men hvordan vet man egentlig hva man skal se etter og hvordan man velger det beste utstyret, som for eksempel kikkertsikter? Er du ordentlig i tvil kan du alltids kontakte vår kundeservice eller snakke med noen gode jakteksperter som alltid vil hjelpe deg på god vei.

Men det er noen faktorer og variasjoner du skal være klar over når det kommer til kikkertsikter;

For det finnes så mange forskjellige modeller på markedet - akkurat som det finnes rifler. Når det kommer til sikte og forstørring så bør du tenke over avstanden du skal jakte i. Kikkertsikter kommer nemlig med ulike forstørringer, og skal du skyte på kort hold krever det et annet type sikte enn langt hold.

I tillegg skal kikkertsikte kunne tåle all slags vær. De fleste kikkertsikter i dag tåler vind og regn og kulde og er vanntette. Men noen har et belegg som beskytter siktet, og noen har ikke det - noe som er smart å tenke over du ønsker.

Også er det monteringen. Her på denne siden kan du se at vi også har utstyr til kikkertmontasje for kikkertsiktet ditt. Det viktigste er å vite diameteren på kikkertsiktet ditt, samt hvordan det skal monteres, også kan du velge det som passer til din rifle.

Kjøp kikkertsikter på Outnorth.no

Her på denne siden finner du kikkertsikter i flere prisklasser, størrelser og modeller, samt en rekke monteringsringer. På den måten har vi hos Outnorth.no sørget for at du skal finne akkurat det utstyret du trenger når du skal ut på jakt eller skyte litt på skytebanen. Det er viktig å ha utstyret på plass, sånn at du trygt og sikkert kan fortsette med din hobby.

Og trenger du noen nye klær til jakten? Ikke glem å sjekke ut vårt store utvalg av jaktklær og -støvler i tillegg til utstyret ditt - sånn at du alltid er klar når du endelig har litt tid i timeplanen din til å dra på en deilig jakttur.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!